Csobot Adél édesapja tragikusan fiatalon, mindössze 38 évesen vesztette életét. Az énekesnő sokáig nem értette, hogy történhetett meg a tragédia, végül halottlátóhoz fordult, hogy válaszokat kapjon.

Csobot Adél és Istenes Bence halottlátónál járt - derült ki az Istenest legutóbbi epizódjából. Adél kilenc éves korában vesztette el édesapját, Bence nagypapája pedig négy évvel ezelőtt hunyt el. 

"Én hiszek az ilyen dolgokban, hiszek abban, hogy van valami a halál után. Nem nagyon foglalkoztam ezzel, de egyre jobban érdekel a téma, egyre több kaput szeretnék megnyitni ezzel kapcsolatban az életemben. Négy évvel ezelőtt halt meg a nagypapám, ez volt az első ilyen közeli halálélményem, nekem előtte senkim nem halt meg. Akkor találkoztam az elmúlással, akkor kezdett el foglalkoztatni, hova kerülünk, mi történik a halál után..." – mondta Bence. 

Istenes Bence és Csobot AdélForrás: RTL Klub/ Racz Tomi

"Én pedig kilenc éves voltam, amikor az apukám meghalt. És nyilván az egy kilencéves kislány életében egy óriási tragédia, trauma ért engem akkor. A mai napig azt gondolom, hogy cipelem ennek a terhét. Egy kicsit a hozzá való közeledésemről is szólt ez, illetve arra a kérdésre próbáltam megtalálni a választ, hogy tényleg van-e bármi a halál után, mi történik velünk, megmarad-e a lelkünk, akivel lehet-e kommunikálni. Kicsit a kíváncsiságom, meg abszolút az apukámhoz való kapcsolódás volt számomra a lényeg ebben" – tette hozzá Adél.

"Olyan lelki kérdésekre kapsz választ, ami megértet veled dolgokat. Vagy mondjuk az Adélnál, hogy azt mondja: egy kicsit megértettem, hogy miért akkor ment el apukám" – mondta Bence. Adél hozzátette, hogy amióta halottlátónál jártak, már máshogy tekint az életre. Korábban azt érezte, hogy nem igazságos, hogy édesapja 38 évesen távozott az élők sorából, és valami nagyon komoly oka kell, hogy legyen, amiért ilyen fiatalon elment. Most viszont már úgy érzi, mindenre választ kapott.