Ezt mondta a tanúk padján Johnny Deppről egy pszichiáter: "Ez nagyon szokatlan egy 50 éves férfinál"

Forrás: AFP/Samuel Corum -
Johnny Depp életmód rágalmazási per pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perének tárgyalásain továbbra sem csillapodnak a kedélyek. Most egy pszichiáter tett terhelő vallomást a színészre.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perében ezúttal egy pszichiáter tett vallomást, aki felsorolta azokat a tudatmódosító szereket, amiket a színész a házassága ideje alatt használt. Dr. David R. Spiegel eskü alatt vallotta, hogy Depp kokaint, MDMA-t, marihuánát, LSD-t, opiátokat, alkoholt is rendszeresen fogyasztott, amíg Amber Heard férje volt. A szakember szerint a kábítószer-fogyasztás befolyásolta a színész memóriáját is.

A Depp-Heard rágalmazási per minden napra tartogat valami meglepetést Forrás: AFP/Samuel Corum

"Elmondtam Johnnynak három szót, majd megkértem rá, hogy mondja ki őket öt perccel később. Egyet sem tudott felidézni, és ez nagyon szokatlan egy 50 éves férfinál. Általában elmondható, hogy ennek a korosztálynak emlékeznie kellene legalább kettő, de inkább mindhárom szóra" - idézte a Blikk az orvost.

A színész a tudatmódosítók mellett vényköteles gyógyszereket is szedett, fájdalomcsillapítókat, antidepresszánsokat és Aderallt, amit a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség, az ADHD kezelésére írnak fel.

Korábban Amber Heardről is nyilatkozott egy pszichiáter, ő azt mondta, hogy a színésznőnek kétféle személyiségzavara is van.

A rágalmazási per ezen a héten véget ér, hamarosan döntés születik az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.