Kukából eszik, hajléktalanként él a Baywatch egykori ünnepelt sztárja

Forrás: WireImage/2012 Amanda Edwards/Amanda Edwards -
hajléktalan Baywatch Loni Willison Jeremy Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a Baywatch tévésorozat sztárja volt Loni Willison, mára lecsúszott és hajléktalanként tengeti napjait. A színésznő 2012-ben ment feleségül Jeremy Jacksonhoz, ám a házasságuk - többek között -  Willison kábítószer-függősége miatt két év után véget ért. Loni később mindenét elveszítette, és már jó ideje Kalifornia nyomortelepein látják feltűnni, ahol időről időre fotókat is készítenek róla. 

Loni azt vallja, nem kér a segítségből, így is mindene megvan, amire szüksége lehet: „Nincs mobiltelefonom. Van kajám, van hol aludnom. Itt-ott kapok pénzt, és van élelmiszer a kukákban és a boltok közelében. Ennyi pont elég nekem" - nyilatkozta.

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Loni kálváriája még 2018-ban kezdődött, amikor elvesztette asszisztensi állását egy Los Angeles-i sebészeti központban. Később ingatlanosként dolgozott, de becsapták, nem kapta meg a fizetését, ekkor omlott össze és súlyosbodott a szenvedélybetegsége is. A számláit sem tudta fizetni, így kilakoltatták - írja a Blikk.

„Két munkahelyemet elvesztettem, minden összeomlott körülöttem. Két év telt el, azóta az utcán vagyok" - nyilatkozta Willison, akit állítólag kényszerképzetek gyötörnek, állítja, hogy a saját lakásában villamos árammal kínozzák.

Loni Willison és egykori férje, Jeremy Jackson Forrás: WireImage/2012 Amanda Edwards/Amanda Edwards

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.