Hatalmas örömhír! Megszületett a magyar énekes második gyermeke

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020 -
Freddie gólyahír született gyermek örömhír apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Fehárvári Gábor, azaz Freddie második gyermeke. Az édesapa majdnem lemaradt a kis Ármin születéséről.

Freddie csupán néhány nappal korábban beszélt arról, hogy feleségével ismét szülői örömök elé néznek. Egészen a 8. hónapig tartották titokban a nyilvánosság előtt a hatalmas hírt, most azonban Instagram-oldalán számolt be a család boldogságáról.

A kis Ármin születése ráadásul rendkívül kalandos volt az édesapja számára, aki sokáig azon aggódott, hogy zenei kötelezettségei miatt le fog maradni az első pillanatokról.

Freddie Forrás: mediaklikk.hu/adal2020

"A tegnapi reggel folyamán azon méltatlankodtam, milyen peches vagyok, hogy Ármin nem elég, hogy bekésik 3 napot, de pont azt a napot választja amikor koncertünk van. Így vagy nem lehetek ott, vagy nem érek vissza... Végeredményét tekintve mindegy, a lényeg, hogy lemaradok..." - írta Instagramon. "Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját. Fejben még az autóban voltam, olyan gyorsan történt minden. Mire felfogtam, hogy megszületett, indulnom kellett, hiszen a zenekar már a helyszínen várt... Az odaút furcsa volt és vegyes érzelmekkel teli, de a koncert, a zenekarom, a család jelenléte és a közönség minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett... Hálás vagyok a tegnapi napért, mindenkinek aki részt vett benne, mert sosem fogom elfelejteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.