Átverés volt az Amber Heard megsegítésére indult adománygyűjtés

Forrás: AFP/Steve Helber -
átverés adománygyűjtés Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heardnek több mint 8 millió dollár kártérítést kell kifizetnie, azonban egyelőre kérdéses, hogy miből fogja. 

Június elsején zárult le az Amber Heard és Johnny Depp közti per. Az ítélet szerint Heard szándékosan, rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét, ezért 8 millió dolláros kártérítést kell kifizetnie Deppnek. Amber Heard vádjait Johnny Depp ellen nem találták bizonyítottnak. Amber ügyvédje szerint a színésznőnek ez az összeg nem fér bele a keretbe.

Amber Heard Forrás: AFP/Steve Helber

Nem sokkal később egy Kimberly Moore nevű felhasználó gyűjtést szervezett a GoFoundMe nevű adománygyűjtő oldalon, azt állítva, hogy segíteni szeretne a színésznőnek kifizetni a kártérítést. A gyűjtés célja egymillió dollár volt, a leírás szerint pedig Moore felvette a kapcsolatot Amber jogi csapatával, és elintézték, hogy az összeg eljusson a színésznőhöz.

"A per egy szégyen volt. Én hiszek Ambernek, a közösségi média pedig a bántalmazót védte. Az ítélet összege meghaladja a vagyonát. Szomorú, hogy Depp megúszta a bántalmazást, az ítélet pedig csak támogatja ezt a bántalmazást. Aki tud, segítsen neki" - olvasható a kezdeményezés leírásában.

A GoFundMe munkatársai azonban hamar kiszúrták, hogy a hirdetés hamis, és gyorsan eltávolították az oldalról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.