Megszólalt Hódi Pamela Berki Krisztián halála után: "Elkezdünk egy új oldalt"

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hódi Pamela élet gyász Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela igazán nehéz időszakon megy keresztül, hiszen elvesztette gyermeke apját és exférjét, Berki Krisztiánt. Most elmondta, milyen gondolatok járnak a fejében.

Május 6-án váratlanul elhunyt Berki Krisztián. Szeretteinek gyásza azóta sem csitul, hiszen nehéz megbékülni a gondolattal, hogy már sosem látják viszont. Krisztián temetése május 26-án volt, Berki Mazsi és Hódi Pamela azóta is gyászolnak.

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Hódi Pamela Fotó: Polyák Attila - Origo

Pamela Nati érdekében próbál erős maradni, hogy támaszt nyújthasson lányának. Az édesanya mostt hosszú Instagram-posztban írt a Krisztián halála utáni életről:

"Életünk története sok-sok fejezetből áll. Amikor megveszünk egy könyvet, elolvassuk a rövid tartalmát, ha meg szeretnénk nézni a moziban egy filmet, megnézzük az előzetest. Azonban az élet hoz váratlan fordulatokat, amiről senki nem szól és senki nem ír azért, hogy felkészülhessünk. Befejeztük életünk azon fejezetét. amit szívünk szerint átlapoztunk volna, s elkezdünk egy új oldalt" - kezdte Pamela.

"Nem röppenünk azonnal tündérmesébe, de úgy érzem, hogy a mi életünk még nagyon sok fejezetből áll, ezért mindent meg is teszünk, és a következő részeket megpróbáljuk egyre szebbé tenni. Közösen, egy szoros és harmonikus családban. Azt mondják, hogy a Jó Isten mindenkire annyi terhet tesz, amennyit úgy gondol, hogy elbír. Elbírtam és elbírom, mert a gyermekeimnek és férjemnek minden nap szükségük van rám és nekem rájuk. Vigyázzatok magatokra, puszi Mindenkinek!" - írta a posztjában, melyet itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.