Ma az intuíciónk vezet majd minket, és remek felismerésekhez segít hozzá. 

Kos 

A napi horoszkóp szerint eddig talán úgy érezted, állóvízbe kerültél, kezdett kissé úrrá lenni a monotónia a napjaidon. Most megindul valami, és csak úgy kapkodod majd a fejed a változások miatt. Szinte már sok is lesz a jóból, alig győzöd az alkalmazkodást. Azonban ne félj, menni fog!

Bika 

Jól teszed, ha a mai napodat egy kis nagytakarításra, selejtezésre szánod. A munkahelyeden éppen úgy, mint az otthonodban megszabadulhatsz ettől-attól. Te hajlamos vagy felhalmozni a limlomokat. Pedig ezek gátolják az energiák szabad áramlását a környezetedben.

Ikrek 

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt a mai napon késztetést érzel arra, hogy a rejtett összefüggéseket kutasd, bármi is a téma. Érdekes meglátásaid lehetnek. Izgalmas eszmecseréket folytathatsz barátokkal, kollégákkal!

Forrás: Dreamstime

Rák 

Mostanában sokkal jobban érzed magad. Szerencsés irányt vesznek a dolgaid, és ez ad jó kisugárzást a személyiségednek is. Kedved támadhat valami új dologban kipróbálni magad. Most nagyot nőhetsz, fejlődhetsz, vágj bele!

Oroszlán 

Társad túlterhelt, ezért talán harapósabb is a kelleténél. Kölcsönös viták helyett inkább próbálj meg segíteni neki, hogy újra magára találhasson. Nehéz lesz, mert még az ő ellenállását is le kell küzdened. De aztán nem lesz hálátlan.

Szűz 

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt most a komoly témák érdekelnek. Szívesen kutatsz, elemzel, ha a munkádban ez szükséges, akkor most áttörést érhetsz el egy feladattal, mert rájössz a megoldásra - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.