Jöhet a baba Vajna Timiéknél: az egyik ismerős kikotyogta a nagy titkot

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi anyaság baba titok gyerekvállalás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye hetekkel ezelőtt hatalmas örömhírt osztott meg a követőivel. Hosszú idő után sikerült megszereznie az amerikai állampolgárságot, amely a viszontagságokkal teli évek után végre biztonságot jelent számára.

Férje elvesztése után hamar rátalált a szerelem Timire és úgy tűnt, meglelte azt a férfit, aki be tudja tölteni az Andy Vajna hagyta űrt az életében. Zoli tavaly augusztusban megkérte az egykori modell kezét, ám az esküvő lassan egy éve várat magára. Kapcsolatuk többször is mélypontra jutott, de láthatóan szeretik egymást annyira, hogy ne hagyják veszni a szerelmüket.

Vajna Timi egyik közeli ismerőse szerint, ha beteljesül az özvegy álma, és anya lehet, akkor sor kerülhet a második esküvőre is. Timi ugyanis Andy elvesztése miatt félhet újra oltár elé állni.

Forrás: Instagram/timeavajna

– mesélte a barát a Story Magazinnak a Blikk Rúzs szerint.

Timi maga is őszintén beszélt arról, hogy gyermeket szeretne. Mikor megszerezte az amerikai állampolgárságot, akkor a fotó mellé azt írta, hogy reméli, hogy egy év múlva már a kisbabáját tarthatja a kezében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.