A királynő közelébe költözik Vilmos herceg és családja: ebben a gyönyörű házban fognak élni

Forrás: Getty Images -
II. Erzsébet brit királynő brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegnő költözik: a windsori birtokon található, négy hálószobás házban fognak élni, hogy közelebb lehessenek Erzsébet királynőhöz.

Úgy tudni, Cambridge hercege és hercegnője a nyugat-londoni Kensingtonból a windsori birtokon található Adelaide Cottage birtokra költözik, hogy a királynő közelében lehessen.

Vilmos feleségével, Katalin hercegnével és gyerekeivel, Györggyel, Saroltával és a kis Lajossal, 2020 Forrás: Getty Images

A házat 1831-ben újították fel, négy hálószobás és egy 655 hektáros birtokon fekszik, csupán egy rövid sétára a windsori kastélytól. A családhoz közel álló források szerint azért döntöttek így Vilmosék, hogy a mozgásszervi problémákkal küzdő, 96 éves királynő közelében lehessenek.

A nyolcéves Györgyöt, a hétéves Saroltát és a négyéves Lajost kiveszik jelenlegi iskolájukból, és átiratják őket egy közelebb találhatóba - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.