Ritka fotó: három gyermekével, az utcán kapták le a sztárszínésznőt, Kate Hudsont

Forrás: AFP/Miguel Medina
Forrás: AFP/Miguel Medina -
fotó színésznő Kate Hudson Kate Hudson gyerekei családi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar felmenőkkel bíró Goldie Hawn lányáról készített ritka fotót az egyik paparazzó. Kate Hudson három gyermekével sétált az utcán, egyszerű, hétköznapi viseletben, és láthatóan nem zavarta, hogy egy kamera lencséje követi minden mozdulatukat.

A Majdnem híres és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmek sztárja nemcsak tehetsége, hanem magánélete miatt is rendre a címlapokra kerül.

Kate Hudson a kétezres évek elején mondta ki a boldogító igent Chris Robinsonnak. A The Black Crowes frontemberével hét évig éltek együtt, a házasságnak azonban "kibékíthetetlen ellentét" vetett véget. A párnak egy gyermeke született, a most 18 éves Ryder Russell Robinson.

Kate rövid ideig randizott filmes partnerével, Owen Wilsonnal, ám nem lett komoly a viszonyuk. A színésznő egy kis affér után 2010-ben ismerkedett meg Matthew Bellamyval, akivel négy évig éltek együtt. Közös gyermekük, Bingham Hawn Bellamy 2011-ben látta meg a napvilágot.

A páros 2014-ben a szakítás mellett döntött, Hudsonnak pedig pár évig ismét egyedül kellett boldogulnia. Az immáron kétgyermekes anyuka 2017-ben jött össze Danny Fujikawa színész-zenésszel, akitől négy évvel ezelőtt megszületett harmadik gyermeke, Rani Rose Hudson Fujikawa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.