Aggódnak a rajongók Tóth Andiért: az összeomlástól féltik

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
aggodalom összeomlás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összeomlástól féltik a rajongók Tóth Andit. Az énekesnő az utóbbi időben több aggodalomra okot adó posztot tett közzé Instagram-oldalán.

Ahogy mi is megírtuk, néhány héttel ezelőtt botrányba fulladt Tóth Andi nagyváradi koncertje. Az énekesnő nyolc évet várt arra, hogy szülővárosában lépjen fel, azonban a produkció nem úgy sült el, ahogy szerette volna. Később Andi súlyos döntést hozott karrierjével kapcsolatban: kidobta az összes készülő dalát.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Na, az van, hogy felb...tam magam a g..ibe, és sztornóztam minden dalt, amit ki akartam volna adni. Kuka mind, nem tetszik egyik sem" – mondta akkor.

Most azonban úgy tűnik, Andi is érzi, hogy szüksége van a kikapcsolódásra, és elmondta követőinek, a hétvégén nyaralni megy, hogy legyen lehetősége összeszedni magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.