Ő lett A Konyhafőnök győztese: 10 milliót nyert

győztes A konyhafőnök RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három órás főzést követően a zsűri döntése alapján Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forint tulajdonosa.

A Fináléban egykori középdöntős társak segítették Vajda Lucát és Varga Patrikot is. A piros csapat tagjai Maier Anikó és Frohner Fecó voltak, míg a kék séfkabátosnak Horváth Gergely és Tóth Simon nyújtott segítő kezet.

A Konyhafőnök nyertese 2022-ben Varga Patrik lett. A döntőbe Vajda Lucával került. Forrás: RTL Klub

Hagyomány, hogy a végső összecsapást követően Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is segítséget kap: a jövő héten induló Mestercukrász műsorvezetője és zsűritagja, Liptai Claudia, egy legendás séf, Pesti István és A Konyhafőnök korábbi győztese Bóza Roland voltak a kóstolók.

Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le a győzelemről, de nemcsak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.