Lakótársat keres az 1997 óta lakatlan szigeten élő ausztrál férfi

lakatlan sziget tőzsde David Glasheen Ausztrália egészség Számkivetett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Glasheen nem magányos, egy megszelidített dingó a társa, ám az egészsége már nem az igazi. A 78 éves férfi nemrég csípőtörést szenvedett, ezért van szüksége valakire, aki segíti, ápolja őt. 

A milliomos tőzsdeügynökből lett számkivetett 1997 óta él egyedül a Restoration Islanden, Far North Queensland partjainál, miután elvesztette vagyonát az ominózus „fekete kedden".

1991-ben elvált feleségétől, és a szigetre költözött, ahol azóta is csak szeretett dingói társaságában él.

Az ausztrál Robinson Crusoe bevallotta, hogy a teste nem úgy működik, mint korábban, és elárulta, hogy a közelmúltban egy sor egészségügyi baj érte.

„Már nem vagyok 18 éves, egyre nehezebb és nehezebb az élet. Egy nap elájultam, majd elestem és eltörtem a csípőm. A telefonok sokszor épp akkor nem működnek, amikor szükség lenne rájuk, így a legbiztonságosabb az lenne, ha élne itt más ember is a szigeten" – mondta.

Azt mondta, hogy szívesen fizetne egy középkorú házaspárnakegy kisebb összeget azért, hogy cserébe segítsen neki a szigeten, de teljes fizetést nem tud adni. Egyelőre nem talált senkit, aki hajlandó lenne összecsomagolni és a távoli szigetre költözni - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.