Döbbenetes részletek George Michael életének utolsó időszakáról: szex- és drogfüggő volt

Forrás: AFP/Evert Elzinga -
gina drog orgia George Michael függőség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes titkok derültek ki George Michael életének utolsó időszakáról a most megjelenő életrajzi könyvéből. Egy ismerőse elmondta, a legenda szex- és drogfüggő volt, utolsó hónapjaiban pedig már nem volt egy tiszta pillanata sem.

A George Michael: A Life (Egy élet) című életrajzi könyvben James Gavin azt írja, a popsztár a 2008-as turnéja után indult el a lejtőn.

"George rendszeresen délutánig aludt, majd szinte minden ébren töltött pillanatban füvet szívott. A számítógépe előtt ült, videojátékozott, tévét nézett. Aztán telefonálgatott és randikat szervezett, amelyeken mindig használt partidrogot, vagyis Ginát. Ez nagyon rossz hatással volt rá, hiszen sokszor betépve vezetett, előfordult, hogy keresztbe állt az úton és nem tudott magáról. Összesen hétszer tartóztatták le a rendőrök, mert vagy bedrogozva vezetett vagy kábítószert találtak nála, marihuánával, crackkel és kokainnal is lebukott. Be is vonták a jogosítványát és nyolc hét börtönbüntetést kapott" - írja a szerző. Majd többek között arról is részletesen beszámol, hogy Michael hogyan jutott hozzá a kábítószerekhez.

Forrás: AFP/Evert Elzinga

"Mivel depresszió kínozta, utálta önmagát és szexfüggőségétől is képtelen volt szabadulni, csak a drogokban talált menedéket. Egy Paul Stag nevű felnőttfilmes escort volt a dílere. Neki rendszeresen fizetett a kábítószerekért és a szexuális együttlétekért. Samponos flakonokban csempészte neki az anyagot, George pedig egy pohár kólával fogyasztotta el."

Ezt egyébként Paul Stag is megerősítette a The Sunnak adott interjújában.

"George imádta a Gina nevű drogot. Minden közös esténken ezzel bódította el magát. Megitta a bekevert italát, és azt mondta nekem: Kész vagyok, mehetünk szexelni. Évekig tartott ez így, az utolsó hónapjain már kezelhetetlen volt a helyzet" - idézi a Blikk a felnőttfilmest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.