Kiderült, milyen a kapcsolata Kulcsár Edina gyermekeinek G.w.M-mel - Csuti is elmondta a véleményét

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
Medox gyerekek Nina G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal ezelőtt Kulcsár Edina és Csuti válásától volt hangos a sajtó. Azóta mindkét fél megtett mindent annak érdekében, hogy rendeződjön a kialakult szituáció, most pedig az is kiderült, hogy Edina és Csuti gyermekei hogyan viszonyulnak édesanyjuk új párjához.

Kulcsár Edina édesanyja a napokban ünnepelte 50. születésnapját, amelyről természetesen több kép is felkerül a közösségi oldalakra. Az egyik képen az látható, ahogy Edina és Csuti kisfiát, Medoxot Edina új párja, G.w.M tartja az ölében. A Bors felkereste Edinát és Csutit, akik eléggé eltérően reagáltak a megkeresésre.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Szerencsére pikk-pakk befogadták Márkot. Nagyon szeretik, jól elvannak egymással, de őszintén szólva nem hiszem, hogy ebben a témában többet kellene mondanom. Nyilván nem örülne neki az édesapjuk, ha ódákat zengenék az új páromról, aki ilyen szinten része a gyerekek életének. Nem akarom, hogy rosszul essen neki, vagy bármivel is megbántsam őt, így többet most nem mondhatok" – mondta Edina.

Csuti is reagált a megkeresésre, azonban csak szűkszavúan válaszolt arra a kérdésre, hogy mit gondol a gyermekei és G.w.M kapcsolatáról.

"Nem hiszem, hogy erre nekem reagálnom kéne. Meg van róla nyilvánvalóan a véleményem, de nem kell ebbe nekem beleszólnom" – válaszolta Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.