Ambrus Attilát rendszeresen verték gyerekkorában

TV2 -
Viszkis Ambrus Attila gyermekbántalmazás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila és felesége két kisgyereket nevelnek, Anna 3 éves múlt, a kis Magor pedig tavaly novemberben született. Annánál nemrég elkezdődött a dackorszak, és édesapja őszintén bevallotta, nem igazán bír vele. Kezet azonban sosem emelne rá, ezt megfogadta magának.

"A nagyobbik gyerekemmel nem igazán bírok! A minap Székelyföldön hideg volt, szerettem volna, ha nem fázna meg. Megkértem, vegye fel a cipőjét, de ő vagy hatszor körberöhögött. Nyilván ilyenkor bepöccenek, de kezet sosem fogok rá emelni! Erre megesküdtem magamnak. Ma már megpróbálok higgadt maradni, de nagyon nehéz... (...) Kiskoromban rendszeresen vertek, de én soha nem leszek képes ilyet tenni, nincs az a pénz! Nem verekszem, inkább megkérem a feleségem, hogy üssön rá ő Anna fenekére" - mondta a Borsnak a Viszkis.

Ambrus Attila és felesége, Réka TV2

Ambrus Attilát másfél éves korában elhagyta az édesanyja, hogy beálljon egy vallási gyülekezetbe. Ambrus teljesen megszakította vele a kapcsolatot, amikor az asszony a meghívás ellenére nem ment el az esküvőjére. Mára meggondolta magát, megbocsátott, úgy gondolja, a gyerekeinek szüksége van a nagymamára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.