A Hold és a Vénusz fényszöge minden kisebb nehézség ellenére szép napot és felemelő pillanatokat ígér hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)A napi horoszkóp szerint a Hold és a Vénusz fényszöge igazán szép napot jelez! A kisebb feszültségek, viszályok elsimulnak, és ma nagyon jól és könnyedén éled meg a kapcsolataidat. A másokhoz való alkalmazkodás sem esik nehezedre.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)A szerencse mostanában leginkább pénzügyi téren szegődhet a nyomodba. Ha nem hiszel a szokásos negatív, visszahúzó hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághatsz bele. Keresd a jó lehetőségeket egy baráton keresztül!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)A Hold és a Vénusz fényszöge nagyon felemelővé teszi a napodat! Szép érzések kerítenek hatalmukba, és most nagyon pozitívan szemléled az életet. Egy szerettednek nagy örömöt okozol egy kedves gesztusoddal.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)Ma nyugodt napod lehet. Még arra is lesz időd, hogy egy kicsit lazíts, barátkozz. Annál is inkább jól teszed, mert a mai napon egy olyan barátra akadhatsz, amilyen eddig még nem volt.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)Ha egy barátod túlságosan kötözködővé vált volna, ma akár teljesen véget is vethetsz a kapcsolatnak. Persze nem biztos, hogy ez az egyetlen, a legjobb megoldás. Talán az a jobb, ha tisztázod vele az igazi okokat. A horoszkóp szerint menthető a kapcsolat!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)Egy régóta elhúzódó ügyet zárhatsz le a mai napon, méghozzá úgy, hogy az rád nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha olyan megegyezésre törekszel, amibe nem kell bevonnod semmilyen döntőbírót.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!