A ValóVilág egykori műsorvezetője, Czifra Noémi Nóci egy pillanat alatt vált híressé, majd egyik napról a másikra el is tűnt a köztudatból. Most Palik László műsorában beszélt arról, mi történt vele az elmúlt húsz évben, és hogy éli most a mindennapjait.

Czifra Noémi, akit a legtöbben Nóciként ismernek nagyon régen nem adott interjút senkinek, de Palik Lászlóval kivételt tett. Az egykori műsorvezető elmondta, húsz éve nem vállalt semmilyen interjút, mégis a mai napig felismerik az utcán.

"Nem én voltam a jelenség, aki bemászott az emberek bőre alá, hanem a Való Világ volt az. Az első két széria még olyan szép volt és ártatlan. A vízcsapból is én folytam és a Stohl"

- mondta Nóci, majd hozzátette:

"Amikor hazamentem és kitöltöttem egy pohár bort, azért voltam szomorú, mert senki nem volt kíváncsi arra, hogy ki vagyok én"

Nóci elmondta, hogy annak idején kameraérzékenysége miatt esett rá a választás, és rutin nélkül csöppent bele a műsorvezetésbe. Tévés karrierje azért ért véget, mert kirúgták, de nem bánja, és egyáltalán nem vágyik a szereplésre.

Tök jól elvagyok otthon tréninggatyában, és nem remegek azért, hogy szerepeljek
– mesélte a volt műsorvezető. Nóci a magánéletéről annyit mesélt el, hogy nagyfia, Zsombor már 17 éves, a kisebbik fiú pedig júliusban lesz hatéves. 

"A kicsi szülinapján, július 22-én lesz az esküvőnk!"  

- árulta el Nóci, aki ma már mentálhigiénés szakemberként dolgozik a hétköznapokban.