"Azt mondták, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatunk" - 23 éve tartó házasságáról vallott Victoria Beckham

David Beckham házassági évforduló Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem hittek a kapcsolatukban, de az idő őket igazolta. Idén július 4-én ünnepelte 23. házassági évfordulóját Victoria és David Beckham.

Victoria és David Beckham július 4-én ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat.

"Azt mondják, ő nem vicces. Azt mondják, én sosem mosolygok. Azt mondták, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatunk. Ma azt ünnepeljük, hogy 23 éve házasok vagyunk. David, te vagy a mindenem, nagyon szeretlek!"

– írta közösségi oldalán Victoria, amihez egy olyan képet csatolt, melyen férjével mindketten mosolyognak.

David Beckham egy évekkel ezelőtti interjúrészletet osztott meg az Instagramján, ami még a kapcsolatuk elején készült. A felvételen azt kérdezik a ma már négygyermekes édesapától, hogy bejött-e neki a Spice Girls, aminek felesége Posh Spice néven volt a tagja.

"Nem, de Posh bejött"

– vágta rá David Beckham a választ, ugyanezzel a mondattal kezdve a bejegyzését is, amellyel 23. házasági évfordulójára emlékezett.

"23 évvel ezelőtt Posh-ból Mrs. Beckham lett, de ő örökké Posh marad. Boldog évfordulót! Wow, 23 év és 4 gyönyörű gyerek. Szeretlek, mind szeretünk"

– írta az ex-focista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.