Gazdag férjet szeretnél? Ez a tapasztalt nő elárulja, mit viselj és hol ismerkedj

Forrás: -- -
házasság aranyásó párkapcsolat gazdag ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hölgytársadalom igen jelentős része tehetős partnerről álmodozik, sokan közülük művészi szintre fejlesztették gazdag férfi-fogó képességeiket.

Egy hasonló cipőben járó, Rose néven nyilatkozó nő az Express magazinnak mesélt arról, hogy hogyan került ő a pénzes pasik látókörébe és mit kellett tennie azért, hogy felhívja magára a figyelmüket.

Forrás: --

– kezdte Rose, aki először csak baráti viszonyt ápolt új ismerősével, ám a férfi idővel többet akart tőle.

– lelkendezett a muszlim hölgy, aki, mivel vallási okokból nem hord kihívó ruhákat, sőt, teste nagy részét elfedi, elárulta, hogy a gazdagok elsősorban nem a külső adottságok alapján választják ki „kegyeltjeiket". Ő maga saját bevallása szerint Katalin hercegnéhez hasonlóan öltözik, tehát inkább a klasszikus, feminin stílus híve.

– fejtette ki Rose.

A tapasztalt pasifogó abba is beavatta az olvasókat, hogy miután első vagyonos szeretőjével véget ért a viszonya, legtöbbször tehetős ismerősei révén találkozott újabb partnereivel.

– tette hozzá Rose.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.