Natalie Portman Thor konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves színésznő a Thor: Szerelem és mennydörgés című Marvel-mozi forgatására alakított magának tekintélyt parancsoló testet.

Natalie-t eddig legtöbbször nőies, törékeny formájában láthattuk a vásznon: a Fekete hattyú című filmben alakított balerinakaraktere majdnem tízkilós fogyást kívánt tőle, pedig a sztár egyébként is karcsú alkat volt. Most azonban fordult a kocka és Jane Fosterként azt kellett megmutatnia, hogy férfiakat megszégyenítően keményen is képes gyúrni.

A film trénere, Naomi Pendergast elmondása alapján a színésznő amúgy is egészséges étrendjén nem sokat kellett változtatni, viszont több vegán fehérjét építettek be a diétájába, mivel Natalie kizárólag növényi eredetű táplálékot fogyaszt.

Minden hétköznap hajnali fél ötkor kezdtek, először négy hónapig csak kondícionáló edzésekkel, ezután következett a konkrét izomépítő folyamat, mellyel leginkább a karokra és a hasra fókuszáltak.

– fejtette ki Pendergast a Varietynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.