Otthagyja a Manchester Unitedet? Komoly döntésre szánta el magát Cristiano Ronaldo

futball Cristiano Ronaldo Manchester United Európa Liga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Információk szerint Cristiano Ronaldo "családi okok miatt" hétfőn nem jelent meg csapata, a Manchester United edzésén. Előfordulhat, hogy a közeljövőben búcsút int kedvenc labdarúgóklubjának.

A Manchester United már egy hete elkezdte a felkészülést a következő szezonra. Azonban azok a játékosok, akik júniusban még a válogatottjuknál szerepeltek - ahogy Ronaldo is - most hétfőn kellett csatlakozniuk. A világklasszis labdarúgó azonban családi okokra hivatkozva nem jelent meg a hétfői edzésen.

A hétvégén olyan hírek jelentek meg a brit sajtóban, hogy a 37 éves, ötszörös aranylabdás portugál sztár arra kérte az MU vezetőit, megfelelő ajánlat esetén engedjék el. Távozási szándékát azzal indokolta, hogy mivel az együttes csak az Európa-ligába kvalifikálta magát, 19 év után először ősztől nem szerepelhetne a Bajnokok Ligájában - írja a Bors.

Bennfentesek szerint jelenleg a Bayern München és a Chelsea is érdeklődik iránta, a szerződése azonban jövő nyárig még a Manchesterhez köti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.