A Hold és a Vénusz fényszöge beragyogja a csütörtöki napot.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint egy pletyka zavarba hoz: valakit beavattál a titkodba, és ezzel megindítottál egy lavinát saját magad ellen. Ha ez így van, akkor valójában azzal a zavarral szembesülsz kívül, amit önmagadban élsz meg. De az irányítás most is a te kezedben van.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge hat a mai napon, ami beragyogja az egész délutánodat, estédet. Romantikus energiák hatnak most rád, szervezz programot a pároddal, vagy legalább este üljetek ki valahová egy kicsit beszélgetni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha segítséget adsz egy elesett embernek, azzal épp annyit érsz el, ha nem többet, mintha te kapnál segítséget. Nagyot nőhetsz, és közben az önbizalmad is megerősödik. Ráadásul jó pontnak számít ez a karmában is. Kell ennél több?

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold fényszöget alkot a Vénusszal, ami igazán kedvező bolygóállás. Csak hagyd magad sodortatni kicsit az eseményekkel, mert most garantáltan csupa jó dolog sül ki a spontaneitásból! Semmilyen téren ne fogd vissza az energiáidat!

Forrás: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha a problémáid már az álmaidban is üldöznek, akkor ideje gondolkodni a megoldáson. Ha valami zavar, és nem találod a kiutat, akkor az megköti az alkotó erődet is. Lehetséges, hogy csak valami radikális megoldás segít. Ideje dönteni!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha eddig egyedülálló voltál, akkor most reménykedhetsz abban, hogy a sors küld neked egy társat. Legyél bizakodó, mert csak akkor vesznek észre, ha te is mersz látszani, de akkor annál nagyobb sikert aratsz. A félénkségeden kell úrrá lenned. Merj csábos lenni- írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.