Napi horoszkóp (2022. július 8.): a Skorpió szinte átlát másokon, a Bak szembenéz a félelmeivel

Fotó / -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió Hold a lélek legmélyére világít le a pénteki napon, és sok felismeréshez segít hozzá. Napi horoszkóp következik a hét utolsó munkanapjára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint, ha azt teszed, amihez a leginkább kedved volna, nem biztos, hogy megnyered vele a családod tetszését. Néha azonban vállalni kell az efféle konfrontációt, ha önmagad akarsz maradni. A kompromisszumos megoldás az lehet, ha őket is ráveszed a dologra.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold belép a Skorpió jegyébe, ez neked párkapcsolati felismeréseket hoz. Ráébredhetsz, mi az, ami erőssé teszi a köteléket köztetek, és mi az, amin viszont javítanod kellene. Szép nap ez, romantikus energiákkal.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma bizony kritikával illethet valaki. Lehet, hogy nem is kritika ez, inkább csak óva int valamitől. Lehet, hogy bosszant, de jól tennéd, ha legalábbis meghallgatnád. Felerészben talán jogos az észrevétel. És nem is igazán bántás az, csak erősen szólnak hozzád. Másképp talán meg sem hallanád.

Napi horoszkóp (2022. július 8.): a Skorpió szinte átlát másokon, a Bak szembenéz a félelmeivel Fotó /

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egész héten át keményen dolgoztál, megérdemled hát, hogy a hétvégét valami szép helyen töltsd el. Az útirányt nyugodtan rábízhatod a véletlenre. A tévedések, eltévedések néha érdekesebbek, mint a tervek lehetnének.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A hét utolsó munkanapjára elég sok mindent hagytál (már ha nem vagy szabadságon): sokat dolgozol ma, ezért estére annyira fáradt lehetsz, hogy egy előre megbeszélt programot is kénytelen lehetsz lemondani. Pedig ha mégis elmennél, csodás élményben lehetne részed a Skorpió Holdnak köszönhetően. Szánd rá magad!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te, habár nemigen mutatod ki, nagyon érzelmes, érzékeny ember vagy. A mai napon is szerezhetsz lelki sérüléseket valaki rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott veled. Ne hagyd annyiban, inkább kérdezz rá!

Az összes horoszkóp megtekintéséhez KATTINTS IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.