"Miattam lett belőle nő" - Zámbó Krisztián durván támadja exét, Zsuzsikát

Forrás: Zámbó Krisztián, Instagram -
párkapcsolat szerelem Zámbó Krisztián szakítás Takács Zsuzsika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is írtunk,szakított Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsika. Bár eddig úgy tűnt, a szerelmesek békében váltak el egymástól, az énekes most beszédes kommentekben írt exéről.

Mindenkit meglepett a szakításuk híre, hiszen Zámbó Krisztián és Zsuzsika nemrég még az esküvőt tervezték. A szerelmesek 11 évig alkottak egy párt, és bár nem tudni, pontosan mi vezetett idáig, az biztos, hogy a szakítást Krisztián mondta ki, aki korábban arra utalt, hogy a következő kedvese olyan nő lesz, akit nem érdekel a média.

Az tény, hogy Zsuzsika óriási követőtáborra tett szert Krisztián barátnőjeként, így lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy véget vetettek kapcsolatuknak. Az énekes az egyik friss fotója alatt furcsa, exét minősítő kommenteket írt rajongóinak.

"Én adtam az embereknek valami különlegeset több 1000 fellépésen és sehol nem tettem kivételt ! Na most azt mondja meg valaki, Zsuzsitol mit kaptatok? Sőt mit kaptam én?"

- tette fel a kérdést Krisztián, aki egy másik követőjének azt magyarázta, hogy a felszín alatt minden más, de ez csak kettőjükre tartozik.

Forrás: Zámbó Krisztián, Instagram

- írta Krisztián, aki férfi mivolta miatt nem folytatta a kommentet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.