Szerencsés fordulatot vehetnek a dolgaink, de ma jobb, ha rábízzuk magunkat a sorsra, és hagyjuk magunkat sodortatni. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)A napi horoszkóp szerint a Merkúr és a Jupiter fényszöge miatt ma nagyon nehezen koncentrálunk. Ez  szerencsére  nem olyan nagy baj, szombat lévén töltsd csak pihenéssel a napot. Azt minden esetre ne hagyd, hogy akár a magánéletedben döntés elé állítsanak, netán ultimátumot adjanak neked.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)A Mars a Bika jegyében jár, és felforrósítja körülötted a levegőt! Nehéz most ellenállni neked, és ha szingli vagy, többen is ostromolnak a kegyeidért. Rajtad múlik most, hogy kit engedsz az életedbe, és megnyitod-e a szíved a szerelem előtt.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)Unalmasnak ígérkezik ez a nap, ám, ha csak egy kicsit is képes vagy letérni a megszokott útról, vagy eltérni a rutinszerű megoldásoktól, akkor végül mégiscsak egészen izgalmas dolgokban lehet részed. Valamilyen új felfedezést is tehetsz.

Forrás: Shutterstock

 Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)Csupa meglepetés lehet a mai nap a számodra. Méghozzá nagyon is kellemes meglepetés! Akármerre is visz az utad, biztos lehetsz benne, hogy egy régi ismerőssel találkozhatsz. Talán még egy régi románcot is átélhetsz újra.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)A mai napon nagyon jól tudsz együttműködni a pároddal, nagyon egy hullámhosszon vagytok, amit gyakorlati dolgokban is tudtok hasznosítani. Ezért kitűnő alkalom arra, hogy együtt végezzetek el valamilyen sürgős háztartási munkát, vagy kedvetekre hobbikertészkedjetek. Ha más nem, egy közös főzés is megteszi.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)Ha egyedülálló vagy, lehetőséged adódhat egy munkahelyi viszonyra. Az illető lehet, hogy már a hétvégén is hívogat, randit kér tőled. Egyelőre azonban jobb titokban tartani a viszonyt, mert, ha kitudódik, abból kellemetlenségeid lehetnek.

Ide kattintva elolvashatod az összes jegy napi horoszkópját.