Schobert Lara újra szerelmes: ez a fiú rabolta el a szívét - Fotó

Rubint Réka párkapcsolat Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara tavaly novemberben jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt egykori kedvesével. Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és úgy tűnik, a leghíresebb magyar fitneszbirodalom örökösnője újra boldog párkapcsolatban él.

Larát a fotók alapján egy igazi félisten boldogítja: Attila hivatásos modell, aki éppúgy élvezi az életet és szereti járni a világot, mint a csinos 18 esztendős influenszer.

A frissen megosztott poszt, mely ITT tekinthető meg, több képet is magába foglal: a követők számára kiderült, hogy a fiú is osztozik Lara lovak iránti szeretetében, illetve szívesen tornáztatja elméjét keresztrejtvényfejtéssel.

Rengetegen örülnek a pár boldogságának – a bejegyzést már több mint 11 ezren kedvelték –, a kommentelők között pedig tiszteletét tette Rubint Réka is, aki piros szívecskékkel jelezte, hogy abszolút támogatja a fiatalok kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.