Geszti Péter 3 hónapot töltött Balin a családjával: "Adott egy másik fókuszt az életre"

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Bali feltöltődés koronavírus Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter a feleségével és két lányával utazott el Balira, 2022 telét ott töltötték.

Geszti Péternek és családjának régi álma volt, hogy megtapasztalhassák, milyen lehet egy másik kultúrában élni mindennapjaikat, így a koronavírus-járvány tombolása alatt Indonézia felé vették az irányt. Bár Bali igazi turistaparadicsom, ők mégsem fényűző vakációra vágytak.

Forrás: Polyak Attila/Origo

"Ez nem egy luxusutazás volt. Az árakat tekintve Balin olcsóbban lehet élni, mint Magyarországon. Azért oda mentünk, mert ott is egy olyan típusú iskola állt rendelkezésünkre, mint amibe itthon járnak a gyerekeink" - mesélte az énekes a Fókusznak. Hozzátette, hála a nyugalomnak és a sok szabadidőnek, teljesen feltöltődtek.

"Volt alkalmam gondolkodni, magammal foglalkozni, a családommal együtt lenni. Együtt menni suliba, együtt menni haza. Délutánonként sétálni az óceán partján és nagyokat beszélgetni. Adott egy másik fókuszt az életre" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.