Cuki: Kim Kardashian és lánya egyforma orrkarikával és napszemüvegben pózolt

fashion week North West Jean Paul Gaultier kim kardashian stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
North West stílusérzéke már most édesanyjáéval vetekszik, ezt bizonyítják azok a képek, melyek egy nemrég lezajlott Jean Paul Gaultier divatbemutatón készültek róluk.

Kim, aki nemrég tíz kilótól szabadult meg a MET-gála tiszteletére, a közösségi oldalán is megosztotta a nagyszabású divatshowról készült felvételeket.

A fotókon látható, hogy a valóságshow-sztár és North (9) azonos anyagból készült, üzletiesen elegáns, kissé maszkulin beütésű összeállításban vonul a villogó vakuk kereszttüzében. Még a kiegészítőiket is összehangolták: mindketten láncos orrkarikát és ovális napszemüveget viselnek, ezek által is kifejezve összetartozásukat. (Mielőtt a harcos, önjelölt gyermekjogi aktivisták felhördülnének: a karika természetesen nem valódi szúrt piercing, csupán könnyen felhelyezhető divatékszer.)

Az anya-lánya páros egyedi stílusa szokás szerint tömegek tetszését nyerte el: eddig több mint 2,5 millióan kedvelték Kim bejegyzését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.