Életmódot váltott és 10 kilót fogyott Kim Kardashian - Marilyn Monroe-nak köszönheti a változást

Forrás: Getty Images/2022 Gotham/Gotham -
Marilyn Monroe fogyás MET gála kim kardashian életmódváltás ruha életmód szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bomba formáját a MET-gálára időzítette, ahol 5 percig viselhette az estélyit, az ikonikus „Happy Birthday Mr. President" ruhát, melyben annak idején Kennedy elnöknek énekelt Marilyn Monroe. 

A valóságshow-szereplő a Today című népszerű reggeli műsorban mesélt új életmódjáról, mellyel az esemény után sem hagyott fel, az akkori 7 kiló mínuszhoz képest még 3 kilóval könnyebb a négygyerekes celeb.

Kim Kardashian Marilyn Monroe ikonikus ruhájában a MET-gálán. Forrás: Getty Images/2022 Gotham/Gotham

Kim Kardashian a két műsorvezetőnek elmondta, hogy szerepként tekintett az eseményre, mert nagyon szerette volna felvenni az egykori szexszimbólum ruháját, de mivel érzi az életmódváltás előnyeit, nem tér vissza a korábbi rossz szokásaihoz - írja a People magazin.

„Azóta igazán egészségesen étkeztem" - mondta a 41 éves Kardashian. „Mostanra 10 kilótól szabadultam meg. Nem akarok többet fogyni, viszont ezzel az életmóddal több energiám van, mint valaha. Rengeteg cukrot hagytam el, észre sem vettem, hogy mennyi gyorsételt, olajban sült húst ettem. De most teljesen megváltoztattam az életmódomat" - mesélte Savannah Guthrie-nak és Hoda Kotbnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.