Megmutatta kislányát Dobó Kata: minden változik, de ő jelenti számára az állandóságot

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Szofi Dobó Kata fotó kislány Dobó Kata kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata hiába aktív a közösségi médiában, féltő anya módjára óvja gyermekét a kíváncsi tekintetektől. Ritkán mutatja csak meg kislányát, ám most ismét róla posztolt, a fotó mellé pedig megható sorokat írt.

Dobó Kata kislánya, Szofi tíz évvel ezelőtt született. Az édesapja Kata egykori párja, a szintén színész Gulyás Levente, ám a szülei kapcsolata pár évvel a világra jötte után, 2014-ben véget is ért. Hiába volt azóta más kapcsolata is, Dobó egyedüálló anyukaként neveli kislányát. Nem csoda, hogy szívhez szóló üzenetet írt nemrég közzétett friss fotója mellé.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A színész-rendezőnő kislányával Budapesten, a Millenáris parkban kirándultak, és Kata itt fotózta le gyermekét. A fotón Szofi hátulról és kissé messziről látható, ám jól kivehető derékig érő, hosszú haja.

– írta a fotó mellé Kata, aki a hashtagekben is kifejezte, mennyire hálás kislányának. Fantasztikus kis emberkének nevezte élete értelmét, aki rengeteget tanított édesanyjának, és aki miatt jobb emberré vált.

A kislányról készült fotót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.