Együtt alszik Rácz Jenő és pár hónapos kislánya: felesége posztolta a megható fotót

Forrás: Instagram -
apa-lánya fotó Rácz Jenő megható Rácz-Gyuricza Dóra Rácz Kamilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongók ezrei követhették figyelemmel a sztárséf, Rácz Jenő kedvesének várandósságát. Rácz-Gyuricza Dóra ugyanis szinte napról napra beszámolt arról, hogyan készülnek a szülésre és a követői egy nagy családként szorítottak azért, hogy a kislány egészségesen jöjjön a világra.

Rácz Kamilla végül áprilisban megszületett, és a szülők le sem tagadhatnák, mennyire boldogok. Amikor csak lehet, mindhárman együtt vannak, és igyekeznek minden pillanatot megörökíteni. Ezekből a különleges, intim fotókból pedig néhányat fel is töltenek saját közösségi médiás oldalaikra, így a rajongók is megcsodálhatják, milyen szép kisbaba Kamilla.

Forrás: Instagram

A legújabb fotó azonban talán minden korábbinál meghatóbb, mivel az látható rajta, amint Jenő egy ágyban alszik a gyermekével. A meghitt pillanatot Dóra lefotózta, kiposztolta az Instagramra és pár sorban megosztotta követőivel, hogy mennyire szereti a családját.

– írta a fotó mellé, amelyet ide kattintva tudtok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.