VV Merci feltöltette a száját? Követői kifejezték a véleményüket: "mondhatnám, hogy undorító"

VV Merci beszólás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár első ránézésre nincs semmi különös VV Merci legutóbbi Instagram-fotóján, mégis elszabadultak az indulatok a kommentszekcióban. 

A volt valóságshow-szereplő nem éppen visszafogott stílusáról híres. Korábban azzal verte ki a biztosítékot: kiderült róla, hogy szexmunkásnak állt, most pedig az egyik Instagram-képe alatt indult ellene gyűlölethullám.

A fotón azt leszámítva, hogy Merci melleit alig takarja valami, az tűnt fel követőinek, hogy mintha feltöltette volna az ajkait.

"Na ezt nem kelett volna annyira aránytalan a pici fejéhez, szép volt pedig" - írta valaki ezt a még visszafogottnak számító kommentet.

"Te jó csaj voltál! Mondhatnám hogy, úgy voltál jó, ahogy voltál! De most OCSMÁNY VAGY, MONDHATNÁM, HOGY UNDORÍTÓ VAGY A JELENLEGI POFÁDDAL!" - fogalmazta meg valaki ezt a nyomdafestéket már-már alig tűrő hozzászólást.

Persze a negatív kommentek mellett azért bőven akadtak olyanok is, akik szerint Merci továbbra is ugyanolyan csinos, mint eddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.