"Csak el ne felejts megérkezni " - nem kímélik a rajongók Curtist, aki egyedül folytatja a koncertezést

Forrás: Curtis/Instagram -
buli Széki Attila koncert turné Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis a múlt hétvégi balhé után nagy dobásra készül: a rapper közösségi oldalán árulta el, hol láthatja legközelebb őt a közönsége.

Az egész ország megdöbbent azon, hogy 2018 után idén is különvált Majka és Curtis. A múlt pénteki villányi koncerten már csak Majka és Nika léptek színpadra, szombaton pedig megjelent a hivatalos bejelentés mindkét zenész közösségi oldalán, amiben leírták, hogy külön folytatják a karrierjüket.

Bár Curtis és Majka posztja, na meg a hírek nagy része is arról szólt, hogy a különválás legfőbb oka az, hogy Curtis visszaesett a függőségébe, ő tagadja ezeket a pletykákat. Nem tudni tehát, hogy pontosan mi állhat a szakításuk hátterében, de a Blikk úgy tudja, Attika több pénzt szeretett volna kapni, és emiatt pattant egymásnak a két zenész. Mindenesetre egy biztos: így, hogy közös haknikat nem vállal, rengeteg pénztől esik el.

Most Curtis a közösségi oldalán osztotta meg, hol láthatják őt legközelebb a rajongók, ugyanis a rapper már ezen a héten pénteken és szombaton is színpadra lép. A kommentelők nem kímélték, és Curtis keményen kapta a savat fotója alatt.

"Soha többet nem megyünk érted egy métert sem! Ezekre is volt hogy hogy nem jelentél meg! A múltban!"

"Komoly menetrend! Csak el ne felejts megérkezni vagy idő előtt elhúzni a csíkot!"

Akadtak persze olyanok is, akik szívecskékkel fejezték ki örömüket, sőt, az egyik kommentelő szerint jobb is lesz neki a nagyképű Majka nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.