Hiányolják a rajongók Demcsák Zsuzsa férjét, Krishant

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa házasság Krishan Dangwal szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje, Krishan hónapok óta nem posztoltak közös fotót. A rajongók elkezdtek aggódni, vajon mi lehet ennek az oka...

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan megismerkedése igazán mesebeli. A műsorvezető és indiai származású szerelme az Ázsia Expressz forgatásán habarodtak egymásba, nem sokkal később pedig Magyarországon vágtak bele közös életükbe. Bár a gyönyörű, kockás hasú műsorvezető és férje szándékosan szeretnének távol maradni a reflektorfénytől, a követők elkezdtek aggódni, vajon mi lehet Krishannal.

Demcsák egyik friss posztja alatt az egyik rajongó azt kérdezte, hová lett Krishan? A megválaszolatlan kérdésre több követő is reagált, és úgy fest, többeknek feltűnt, hogy régen készült róluk közös fotó. Utoljára idén februárban a TV2 Mokkájában jelentek meg együtt, közös fotó pedig még tavaly decemberben került fel róluk a közösségi oldalra.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.