Hamarosan férjhez megy Szalai Vivien: álomesküvőt tervez a TV2 hírigazgatója

Forrás: TV2 -
esküvő Gecse Norbert TV2 Szalai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és párja Gecse Norbert üzletember hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. Míg Viven az esküvőt szervezi, addig Norbert a közös otthnuk felújításával foglalatoskodik.

Gecse Norbert fél évvel a megismerkedésük után kérte meg Szalai Vivien kezét. A nagy kérdést egy meglepetés utazáson, Dubaiban tette fel.

"A repülőtéren tudtam meg, hogy Dubajba utazunk, ami azért is volt vicces, mert ugyan több sikerkönyvet is írtam a „dubajozásról", még sosem jártam ott. Végül egészen más miatt lesz számomra különleges ez a hely" - mesélte a Blikknek Vivien, majd Norbert hozzátette, munkamegosztásban készülnek a nagy napra, Vivien az esküvő részleteibe vetette bele magát, ő pedig a házfelújítást koordinálja.

Szalai Vivien hamarosan férjhez megy Forrás: TV2

Az esküvő a csodaszép turai kastélyban lesz, 80 fős ünnepséget terveznek. A menüben a menyasszony kérésére igazi magyaros ételek is lesznek:
"Sajnos, családtagokban nem bővelkedünk, így a nyolcvan tagú vendégsereg többnyire a barátainkból és a kollégáinkból áll majd. Tervezünk egyházi és polgári szertartást is. (...) Nekem alapvetően – és ezt tényleg nem tudom máshogy megfogalmazni – parasztgyomrom van, azaz az igazán magyaros ételeket szeretem. Éppen ezért volt egy különleges kívánságom a séfhez: ifjú feleségként a menümben szerepel a velős pacal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.