Björn Ulvaeus, az ABBA sztárja februárban közölte a nyilvánossággal, hogy 41 év házasság után külön utakon folytatják a feleségével. A 77 éves férfi néhány hónap elteltével ismét szerelmes, egy nála 28 évvel fiatalabb hölgy a választottja.

A The Sun információi szerint a szerencsés hölgyet Christina Sasnak hívják, és a világ egyik legnagyobb lemezkiadójának a munkatársa Németországban. 

"Ő a partnerem, Christina. Már egy ideje randizunk, és úgy éreztem, el kell hoznom őt erre az eseményre. Ez az első alkalom, hogy egy párként jelenünk meg" - mutatta be kedvesét Björn a vörös szőnyegen.

Björn UlvaeusForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Britta Pedersen

Az együttes virtuális koncertsorozata május 27-én kezdődőtt egy speciális londoni arénában. Negyven év után új stúdióalbumot készített az egykor legfelkapottabb zenekar: az ABBA Voyage című, tíz dalt tartalmazó album novemberben jelent meg, még azt megelőzően, hogy elindítanak egy koncertsorozatot, amelyen avatárok adják elő a legnépszerűbb dalaikat – jelentette be csütörtökön az együttes egy online sajtótájékoztatón.