"Én egy huncut vagyok" - Szily Nóra az interneten találta meg a szerelmét

Forrás: Instagram/Szily Nóra -
párkapcsolat Szily Nóra szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Szily Nóra: a műsorvezető az interneten találta meg a párját, aki mellett nagyon boldog.

Szily Nóra társra vágyott, és nem adta fel. Az interneten találta meg a párját, akinek a kilétét nem fedte még fel a közösségi oldalán, de az illető létezéséről már lehet tudni. Tapasztalatairól Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában beszélt.

Szily Nóra újra szerelmes Forrás: Instagram/Szily Nóra

"Én egy bújós vagyok, egy cirógatós, én egy huncut vagyok. Az a nő, aki egyébként helyt képes állni az életében, és teszi a dolgát, és kontroll alatt tart mindent, és a vállán elviszi, amit el kell, de bennem ott él az a kamaszos lány, aki szeret kézen fogva sétálni, aki szeret valakinek a szemébe nézni, aki szereti, ha megfogják a kezét, és megpuszilják vagy megölelik, vagy minőségi időt eltölteni, órákig beszélgetni, együtt zenét hallgatni, közös élményeket átélni. Én nem egy emberre vágyom, aki megváltja az életemet és kifizeti a lakáshitelemet, és megtámaszt engem, mert állok én a két lábamon a földön, hanem akivel együtt többek vagyunk, együtt több örömöt élünk át, én erre vágyom" - mondta Szily Nóra, aki egy barátja biztatására regisztrált társkereső oldalra.

"Nagyon érdekesek voltak rám a reakciók: az első, hogy biztos egy kamuprofil, ez nem lehet a Szily Nóra, a második, ha már mégiscsak, biztos könyvet akar írni ebből, a harmadik pedig az, hogy jövök én ahhoz, hogy a Szily Nóra? Szóval nem egyszerű. Tisztelettudó emberekkel ismerkedtem meg, más kérdés, hogy többnyire vagy leginkább nem volt folytatása. De nekem nem volt rossz tapasztalatom. Biztos azért, mert nagyon szigorú a szűrőm" - idézi a Ripost az elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.