Napi horoszkóp 2022. július 19.: az Ikrek nyugalomra talál, a Kos győztesen kerül ki egy helyzetből

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr kedden belép az Oroszlán jegyébe, ami sok tüzes energiát jelez. Csak arra kell figyelnünk, hogy ne legyünk túlságosan rámenősek! Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint a Merkúr ma belép a tüzes Oroszlán jegyébe. Az önkifejezés vágya felerősödik, és mivel te amúgy sem az a háttérbe húzódó típus vagy, ma igazán szabadon élheted meg ezt az energiát. Arra az egyre figyelj, hogy ne legyél túlságosan rámenős.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Te általában végtelen türelemmel állsz az emberek problémáihoz. Sajnos azonban vannak, akik visszaélnek ezzel a tehetségeddel. Ha úgy érzed, hogy nagyon megszaporodtak körülötted az energiavámpírok, tartózkodj az efféle beszélgetésektől!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


A mai nap talán eseménytelenül telik el, de lehet, hogy te ma éppen ezt élvezed a legjobban. Az utóbbi időben úgyis megszaporodtak a teendőid, most végre komótosan nekiláthatsz, hogy végezz valamennyivel.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A Rák jegyében jár a Vénusz, és ez neked sok szerelmi energiát jelez. Ha szingli vagy, most a véletlennek köszönhetően botlasz bele valakibe, aki szinte azonnal szenvedélyt ébreszt benned. Ha van párod, most különösen egy hullámhosszon vagytok.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


A Merkúr ma belép az Oroszlán jegyébe. Remekül tudod most kamatoztatni a tehetségedet, a munkahelyeden, vagy az üzleti életben sikereid lesznek. Csak arra kell vigyáznod, hogy mivel hajlamos vagy egy kicsit megfeledkezni mások igényeiről és érdekeiről, emiatt önzőnek tűnhetsz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Úgy érzed, a párod beléd vetett hite, bizalma megingott, legalábbis kissé sértettnek tűnik a viselkedése. Ma tegyél meg mindent azért, hogy ez ne így legyen. Lehet, hogy ehhez egy gondosan elkészített jó vacsora is elég. Meg hozzá egy szál virág, vagy valami kis gesztus, apróság.

Az összes jegy napi horoszkópját ide kattintva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.