Hazajött Baliról Berki Mazsi: innen jelentkezett be - Fotó

Siófok Hazatérés Berki Mazsi Bali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mazsiék eredetileg hármasban terveztek elutazni Balira, a szörnyű tragédia után viszont kislányával kettesben vágott neki a nagy kalandnak. A tervezettnél hosszabb ideig maradtak a szigeten, ám néhány nappal ezelőtt hazaértek és Mazsi meg is mutatta, hova vezetett az első útjuk.

A követői közül sokan támadták Mazsit amiatt, hogy alig két hónappal férje halála után nyaralni ment, ráadásul érzéseiről és fájdalmáról több posztban és videóban is beszámolt.

A kismama viszont szépen lassan újra kezdett magára találni és ezért döntött úgy, hogy meghosszabbítja a nyaralást, tehát a tervezettnél tovább maradtak a meseszép szigeten.

A vakációnak azonban vége lett, anya és lánya hazatért Magyarországra és meg sem álltak a Balatonig. 24 óráig elérhető Instagram-történetében már Siófokról jelentkezett be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.