Napi horoszkóp 2022. július 20.: a Bika kiáll magáért, a Rák lezár magában egy régi sérelmet

napi horoszkóp horoszkóp ezoteria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán a Nap szembenáll a Plútóval, ami bizony hajlamossá tesz a manipulálásra, féltékenykedésre. A birtoklási vágy a kapcsolatokban is jelentkezhet. Tudatossággal azonban elkerülhetjük ezeket!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint régi energiád visszatérhet. Talán életmódot váltottál, vagy erősítő sportba kezdtél. A plusz energiáidat használd arra, hogy egy régóta húzódó feladatot végre befejezz. Ha még mindig marad erőd, menj el este táncolni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A Nap szemben áll a Plútóval. Ez a tekintélyhez fűződő viszonyodat helyezi fókuszba. Valaki megpróbál dirigálni neked, vagy befolyásolni, manipulálni. Mutasd meg az erődet, állj ki magadért!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Igazán romantikus, szentimentális napra számíthatsz. A szeretet megható példájára akadhatsz a mai napon, akár személyesen, akár valamilyen film vagy olvasmányélmény révén, ami mélyen megérint.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Kevesebbet kellene görcsölnöd bizonyos dolgokon. A gond többnyire akkora, amekkorára képes vagy feldagasztani magadban. Ha sokat morfondírozol egy ilyen dolgon, akkor ne is csodálkozz, ha végül kitölti a napjaidat. Ma sikerül elengedni egy régi kérdést.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Most a karriered van a középpontban. Ezért talán nem tudsz eleget törődni a társaddal. Ha el akarod kerülni, hogy emiatt őt keserűség, vagy rosszféle rivalizálás kerítse hatalmába, szánj egy kis időt a vele való beszélgetésre!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ma kissé visszahúzódó vagy, nincs kedved a beszédhez. Sajnos leginkább a családtagjaid idegesíthetnek. Pedig van, amikor az ő problémáikat is meg kell oldani. Ez a mai nap ilyen. Szánj rá időt! A végén rájössz, hogy ezzel te is csak nyerhetsz.

Az összes jegy napi horoszkópját ide kattintva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.