Szerdán a Nap szembenáll a Plútóval, ami bizony hajlamossá tesz a manipulálásra, féltékenykedésre. A birtoklási vágy a kapcsolatokban is jelentkezhet. Tudatossággal azonban elkerülhetjük ezeket!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint régi energiád visszatérhet. Talán életmódot váltottál, vagy erősítő sportba kezdtél. A plusz energiáidat használd arra, hogy egy régóta húzódó feladatot végre befejezz. Ha még mindig marad erőd, menj el este táncolni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A Nap szemben áll a Plútóval. Ez a tekintélyhez fűződő viszonyodat helyezi fókuszba. Valaki megpróbál dirigálni neked, vagy befolyásolni, manipulálni. Mutasd meg az erődet, állj ki magadért!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Igazán romantikus, szentimentális napra számíthatsz. A szeretet megható példájára akadhatsz a mai napon, akár személyesen, akár valamilyen film vagy olvasmányélmény révén, ami mélyen megérint.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Kevesebbet kellene görcsölnöd bizonyos dolgokon. A gond többnyire akkora, amekkorára képes vagy feldagasztani magadban. Ha sokat morfondírozol egy ilyen dolgon, akkor ne is csodálkozz, ha végül kitölti a napjaidat. Ma sikerül elengedni egy régi kérdést.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Most a karriered van a középpontban. Ezért talán nem tudsz eleget törődni a társaddal. Ha el akarod kerülni, hogy emiatt őt keserűség, vagy rosszféle rivalizálás kerítse hatalmába, szánj egy kis időt a vele való beszélgetésre!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ma kissé visszahúzódó vagy, nincs kedved a beszédhez. Sajnos leginkább a családtagjaid idegesíthetnek. Pedig van, amikor az ő problémáikat is meg kell oldani. Ez a mai nap ilyen. Szánj rá időt! A végén rájössz, hogy ezzel te is csak nyerhetsz.

Az összes jegy napi horoszkópját ide kattintva tudod elolvasni.