Azahriah halálhíre lesokkolta az internet népét

Azahriah halálhír Instagram Reddit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azahriahról, azaz Baukó Attiláról mostanában a legvadabb hírek kaptak szárnyra az interneten, elsősorban szexbotránya miatt. Azonban az, ami nemrég az Instagramon történt, sokak szerint túlment minden határon.

Egy kb. 30 ezres követőtáborral rendelkező oldal, a huncatfish péntek hajnalban közzétett egy történetet, melyben a Nyugodj békében! mondatot követően megjelölte Azahriah egyik Insta-profilját – szúrta ki a Ripost.

A halálhírrel kapcsolatos poszt a Redditen is nagyot ment: a kommentelők teljesen kiakadtak, szerintük rendkívül ostoba húzás volt ezt kiírni. A huncatfish adminja valószínűleg a fejéhez kapott a sok negatív hozzászólás láttán, ugyanis a reddites bejegyzés megjelenését követően rövidesen eltávolította Instagramjáról a bizarr 24 órás történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.