Durva: ezt adták Demcsák Zsuzsára a tikkasztó kánikulában a Farm VIP forgatásán

Demcsák Zsuzsa Nyár Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves műsorvezetőnek mostanában csupa forró kalandban van része: nemsokára a Karib-térségben tündököl majd egy társkereső show háziasszonyaként, most pedig a Farm VIP kulisszái mögül posztolt pár hamisítatlan nyári fotót az Instagramjára.

A kommentelők rögtön kiszúrták, hogy a stylist jól kitolt Zsuzsával, ugyanis a 40 fokos hőség ellenére vastag hosszú szoknyát és csizmát adott rá, ami még a viszonylag laza topjával kombinálva is izzasztó kombináció lehetett. Bár tény, hogy tanyasi környezetben a legbiztonságosabb zárt cipőben tevékenykedni, sokak szerint az öltöztetők ezt megoldhatták volna valamilyen nyáriasabb lábbelivel is.

A képek mindezek ellenére arról tanúskodnak, hogy Zsuzsa csodásan érzi magát a bőrében: ragyogó mosolyán egyáltalán nem látszik kimerültség és az aggódó kommentelőknek is csak annyit felelt, hogy a stílustanácsadóknak talán egy „kicsit meleg" összeállítást sikerült választaniuk számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.