A Vénusz és a Jupiter nagyon vidám napot jelez hétfőre. Az már más kérdés, hogy kevésbé alkalmas a komoly munkára...

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és a Jupiter kifejezetten vidám napot jelez. Ha dolgoznod is kell, próbálj minél hamarabb végezni a munkával, hogy aztán találkozhass a barátaiddal, pároddal, mert ez a nap igazán a szórakozásra való.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kifejezetten jól indulhat a napod. A munkatársaid várhatnak valamilyen meglepetéssel, vagy a párod részesít ma extra jutalomban. Akár még ágyba is kaphatod a reggelit. Soha rosszabb hétfő reggelt! Szép nap ez az életre.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Vénusz és a Jupiter fényszöge ideális a szórakozáshoz, de egyáltalán nem alkalmas a kemény munkára. Így aztán ma nehezen állsz helyt a munkahelyeden, de ha szabadságon vagy, akkor egy nagyon vidám napot élhetsz meg.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kissé monotonnak érzed a munkádat, de inkább örülj ennek. Fogd fel úgy, hogy legalább téged megkímél a sors a felesleges izgalmaktól. Különösen, ha azt látod, hogy körülötted mennyi a nehézség... Keress máshol izgalmat magadnak!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma úgy látszik, hogy alkalmatlan vagy a komolyabb koncentrációt igénylő feladatok ellátására. Folyton elkalandozik a figyelmed, ábrándozol, álmodozol. Talán van valaki, aki az okozója ennek - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!