Müller Péter: Egy folyó tudja, hogy végül a tengerbe ömlik

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Minden csak akkor történhet meg, ha eljött az ideje. Ha türelmetlen vagy és előbb akarod, csak feszült leszel, és ideges. Hagyd, hogy minden magától alakuljon.

Kevesen tudják ezt. Egy szülő sokszor nyugtalan a gyermeke miatt. Amikor kicsi, azért, amikor kamasz, azért, amikor lánya vagy fia szerelmes lesz, azért. Erre a szüntelen „szurkolásra" rámehet a lelki békéje, és zaklatottá teheti gyermekét is. Egy folyó tudja, hogy végül a tengerbe ömlik, akármilyen köveken, sziklákon sodródik át, akármilyen vihar csapkod felette, útján egy rejtélyes bizonyosság hajtja tovább. Bízz jobban az idő érlelő erejében, és ne rontsd el az életedet.

Forrás: Shutterstock



Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.