Gregor Bernadett aggódós, de megbízik a fiaiban: csak annyit kér tőlük, legyenek mindig elérhetőek

Forrás: Gregor Bernadett / Instagram -
pihenés Gregor Bernadett gyerekek család szerepek munka Bálványos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadettnek két fia van, de már egyikük sem kisgyerek. Az idősebbik 27, de a "kisebbik" fia is 16 éves. 

A színésznőnek rengeteg munkája van, most egy új vígjátékban próbál, az ősszel kezdődő színházi szezonban pedig komoly szerepben láthatja a nagyérdemű.

Gregor Bernadett Forrás: Gregor Bernadett / Instagram

A pihenés sem marad el a nyáron, bálványosi házába vonul majd vissza, ahogy mindig, amikor csak magával, magában szeretne időt tölteni. A fiaival is szívesen nyaralna, de nekik erre már nincs igényük.

Megfordult a fejében, hogy hármasban, vagy legalább a 16 évessel kettesben nyaralhatnának: "...felvetettem, hogy esetleg Egyiptomba egy hétre elmenni, és akkor azt mondta nekem, hogy jó, de mit csinálunk ott mi egy hétig ketten? És akkor elvetettem ennek a lehetőségét" - mesélte Bernadett az RTL Klub reggeli műsorában, ahol azt is elmondta, hogy megbízik a fiaiban, csak annyit kér tőlük, hogy ha elmennek valahova, telefonon legyenek elérhetőek, vagy legalább messengeren írjanak egy mondatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.