Közeli barát gyermekét gyászolja Meghan Markle és Harry herceg - a kisfiú rejtélyes körülmények között hunyt el

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
Windsor-ház gyermekhalál királyi család gyász Meghan Markle gyermek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle barátnőjének, Kelly McKee Zajfen egykori modellnek a kilencéves fiát holtan találták otthonában: a halál oka egyelőre ismeretlen. A kilencéves gyermeknek nem volt ismert betegsége, szemben ikertestvérével, aki szívbeteg. 

A boncolási eredményre vár a család, hogy megtudja végre, hogy mi okozhatta a kis George halálát, különösen azért, mert szemben ikernővérével, aki kétéves kora óta ismert szívbeteg, a kisfiú egészséges volt.

Édesanyja Instagram-posztban búcsúzott gyermekétől, melyben azt írta:

"Édes kisfiam. A világom millió darabra tört. Nem tudok lélegezni. Járni. Működni. Ülni. Állni. Te voltál életem fénye. A mosolyod beragyogta a szobát, a szíved pedig a legtökéletesebb és legédesebb. Elhagytad ezt a Földet, és olyan sok embert hagytál hátra, akik szerettek téged. Nem tudom, hogyan menjek tovább. Hogyan működjek. Hogyan lehetek még egyszer boldog az életben, de megpróbálom. Igyekezni fogok a gyönyörű ikertestvéredért. Felfoghatatlan ez az egész. Köszönöm, hogy a világom része voltál, felemeltél..."

Meghan Markle és Kelly McKee Zajfen barátsága a hercegné első házasságának idején jött létre a volt férjének köszönhetően, és azóta is tart, és most már Harry herceg is része. Olyannyira, hogy a hercegi pár 5000 dollárt ajánlott fel a temetési költségekhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.