"Néha még jelentkeznek pánikrohamok" - Berki Mazsi először adott interjút férje elvesztése óta

Fotó: Koncz Márton - Origo -
halál interjú gyász Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi férje, Krisztián halála óta most először adott interjút. Elmondta, hogy még jelentkeznek pánikrohamok, és szerinte a történtek feldolgozása egy végtelen történet.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, férje tragikus elvesztése után Berki Mazsi néhány hétre elvonult Balira. A gyönyörű édesanya most visszatért, és május óta először adott interjút az RTL Reggeliben. Lakatos Márk rögtön neki szegezte a kérdést, hogy érzi magát, ő pedig így válaszolt:

"Nem vagyok még túl a történéseken, és azt gondolom, hogy a gyász-időszak még bőven tart. Talán majd az idő fogja ezt egyszer körbenőni, de ez egy végtelen történet sajnos"

Berki Krisztián özvegye arról is beszélt, hogy bár jelentkeznek nála pánikrohamok, megtanulta ezeket kezelni. Nincs is más választása, hiszen édesanyaként muszáj helytállnia.

"Emmában örökké fog élni az édesapja. Ő az, aki életben tart, aki erőt ad, akiért van miért felkelnem és küzdenem, és ő a minden. Miatta érdemes célokat kitűzni..."

-mondta kislányáról, Emmáról.

Mazsi szerencsére rengeteg szeretetet és segítséget kap, amelyért minden egyes nap hálás.

"Az a sok jó, amit tudtam adni az elmúlt években, azt most mind visszakapom azoktól az emberektől, akik itt vannak mellettem"

-csuklott el Mazsi hangja, akinek ezek az emberek segítettek a legnehezebb időszakban.

Az özvegy Krisztián édesanyjával is jó viszonyt ápol, és minden erejével azon van, hogy összetartsa a családot.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.