Belebetegszik a gyászba Berki Krisztián édesanyja: "Csodálkozom, hogy még életben vagyok"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyász Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja egészség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztián. A gyász megtörte a médiasztár özvegyét, aki nagyon sokat fogyott és eleinte a munkába menekült, de nincs jó állapotban Krisztián édesanyja sem.

A fiatalon elhunyt egykori sportoló, műsorvezető és médiasztár édesanyja a mai napig nem képes felfogni, hogy fia nincs többé. Éjszakánként felriad, és látja maga mellett Krisztiánt, érzi, hogy ott van vele együtt a szobában. Júlia asszony egészségi állapota romlik, és a temetés sem enyhített a gyász okozta fájdalmakon.

– mesélte a megtört édesanya a HOT! magazinnak. Júlia a munkával próbálja elterelni a figyelmét.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony Fotó: Polyák Attila - Origo

"Munkába muszáj menni, és bár még mindig előfordul, hogy megállítanak az utcán, kérdezősködnek, de szerencsére most már nem rosszindulatúak velem az emberek, inkább sajnálnak és részvétet nyilvánítanak. Otthon csak szomorkodnék, és várnám, hogy megjelenik a fiam a kapuban, ugyanis én még mindig ebben reménykedem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.