Ennyit kereshet évente Majka, a legértékesebb magyar celeb

Forrás: TV2 -
Forbes lista Majka jövedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az idei Forbes lista szerint már nem Sebestyén Balázs, hanem Majka a legértékesebb magyar celeb. Ilyenkor azonnal megindulnak a találgatások, mit is jelent ez számszerűsítve. 

A Blikk megsaccolta Majka bevételeit, így érthető, miért nyilatkozta a zenész már többször is, hogy nem szeretne jól fizető, ám sok energiát igénylő tévés nagyprodukciókban szerepelni.

A lap arról is beszámol, idén tavasszal a tavalyi forgalom alapján 80 millió forint osztalékot fizethetett ki neki a főleg film-, videó- és televízióműsor-gyártással foglalkozó cége, de a koncertek is komoly bevételt jelentenek számára.

Forrás: TV2

"A Majka, ami korábban Majka-Curtis produkció volt, közel hat és fél millió forint, plusz útiköltségért lép fel, amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek úgy két millió marad, amelyet pár héttel ezelőttig megosztottak egymás között. Mostanra ez talán annyit változott, hogy Majka többet vesz ki és feltehetően a csapatnak is kicsit több gázsit ad, neki úgy másfél millió maradhat koncertenként" - saccolta lapnak egy szakmabeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.